Tämä sivu on tulostettu eProgress-sivustolta perjantaina 3.12.2021 klo 10:12Etusivu > Botti avuksi pk-yritysten liiketoiminnan kehittämiseen

Botti avuksi pk-yritysten liiketoiminnan kehittämiseen

E-Progress Oy on käynnistänyt yhteistyöprojektin yhdessä HeadAI Oy:n kanssa uuden botti-sovelluksen kehittämiseksi pk-yritysten valmennukseen ja kehittämiseen.

Botti on ohjelmistorobotti, mikä toimii "isäntänsä" tietotyön apulaisena. Botti pystyy "louhimaan" nk. big dataa ja muodostamaan siitä loogisia päätelmiä käyttäjälleen. Botti toimii myös oppimisen tukena, jolloin liiketoimintavalmentaja tai yrittäjä luo oman henkilökohtaisen oppimispolun omien tavoitteidensa mukaisesti.

Tavoitteenamme on luoda botti-sovellus, mikä auttaa liiketoimintaprosessien kehittämisessä ja prosessien toteutuksen oppimisessa. Esimerkkejä sovelluskohteista ovat mm. strategia, johtaminen, myynti, rekrytointi, perehdyttäminen, hankinta, markkinointi, jne.

Botti pystyy oppimaan!

Sen lisäksi että botti etsii sähköisestä big datasta tietoa, se pystyy myös oppimaan käyttäjänsä antamien päätösten tai valintojen perusteella. Tämä mahdollistaa inhimillisen osaamisen ja kokemuksen opettamisen botille, jolloin koostettua osaamista voidaan skaalata botin avulla muille.

Olemme todella innoissamme niistä kaikista mahdollisuuksista, mitä botti voi tarjota pk-yritysten liiketoiminnan valmennukseen. Pohjadatana hyödynnämme E-Progress ohjelman tietokantoja ja internetissä olevaa tietoa esim. wikipedia. jne.
Pohjoisranta 11 D, 28101 PORI • puh. +359 44 710 5340 • etunimi.sukunimi@prizz.fi