Tämä sivu on tulostettu eProgress-sivustolta perjantaina 3.12.2021 klo 8:45Etusivu > Toimintatapa

Toimintatapa

Yritysten menestystarinoiden synnyttäminen ei tapahdu itsestään vaan se vaatii pitkäjänteistä työtä. Onnistumisen todennäköisyyttä voi parantaa hyödyntämällä kokenutta liiketoimintavalmentajaa, joka sitoutuu yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen. Tyypillisesti kehittämisohjelmien kestot ovat 1-3 vuotta.

Kokenut valmentaja käytössäsi!

Liiketoiminnan valmennustyömme perustuu LUOTTAMUKSEEN ja AVOIMUUTEEN. Asiakas voi luottaa siihen, että hänen valmentajansa laittaa kaiken osaamisensa likoon tavoitteiden saavuttamiseksi. Yhdessä keskustelemalla ja ratkaisuja pohtimalla löydämme varmasti keinoja tavoitellun menestyksen saavuttamiseen, mutta se vaatii molemminpuolista sitoutumista.

Asiakasarvona kokemus ja tehokas kehittämisprosessi

Valmentajan kokemus tuo asiakkaalle laajemman näkökulman ja pohjan liiketoiminnan kehittämiseen. Systemaattinen toimintapa taasen tuo johdonmukaisen etenemismallin, asioiden oikean järjestyksen ja tehokkaamman tien päätöksentekoon.

Laaja kokemukseni sekä strategisen että operatiivisen tason tehtävistä mahdollistaa asioiden kokonaisvaltaisen käsittelyn. Eri toimialojen tuntemus kuten autoteollisuus, elektroniikkavalmistus, ohjelmistokehitys, työkaluvalmistus, liiketoiminnan kehitys tuovat heti yhteisen kielen myös ammattiasioissa.

Kun tähän ammattitaitoon liitetään vielä liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen kehitetty E-Progress ohjelmistotyökalu, on käytössäsi eturivin huippuosaamista!
CV_Jari_Järnstedt.pdf (PDF-dokumentti, 18 kt)
Pohjoisranta 11 D, 28101 PORI • puh. +359 44 710 5340 • etunimi.sukunimi@prizz.fi